Hvor kan man se TV3 på nettet?

Med TV3 play- og Viasat 4 play-appene kan du se favorittprogrammene dine når du vil – helt gratis.

Hvor mye koster det for Viaplay i måneden?

Våre abonnementer

Viaplay har vi to ulike månedsabonnement å velge mellom: Viaplay – film & serier: 139kr/mnd. Viaplay Medium – film, serier & sport: 349kr/mnd. Viaplay Total – film, serier & all sport inkl.

Hva er TV3 pluss?

TV3+ er en underholdnings- og sportskanal som ble lansert i 2007. Blant det mest populære innholdet er fotballsendinger fra flere store ligaer som Premier League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, FA Cup og Ligacupen, samt kultseriene «The Simpsons» og «Family Guy».

Hvor kan man se TV3 på nettet? – Related Questions

Hvor får jeg TV3+?

TV3+ Norge (tidligere Viasat Plus, Viasat ZTV Norge, Viasat 4 og V4) er en norsk underholdnings- og sportskanal fra Viaplay Group.

Hva koster tv2play?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Eksklusivt innhold. Alle TV 2-kanaler direkte. TV 2s programmer på nett.

Hvordan se Discovery pluss på TV?

For å se discovery+ på mobil, nettbrett eller Apple TV må du laste ned discovery+ appen i App-store eller Google Play etter at du har valgt tjenesten i TV-pakken din og registrert en konto hos Discovery. Du bruker samme brukernavn og passord når du logger inn i appen.

Hva er Discovery pluss?

Discovery+ er en strømmetjeneste som bringer sammen det beste innholdet fra noen av Norges – og verdens – største TV-kanaler. Her kan du se de beste programmene fra TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, TLC og Animal Planet. Dette betyr innhold i verdensklasse innen kategoriene underholdning og dokumentarer.

Hvor mye koster TV 2 Premium?

Du får også tilgang til TV 2 Play Premium, som vil si at du får tilgang til alt i TV 2 Play appen. Hva koster TV 2 Play Premium? Dersom du har en av grunnpakkene Standard, Large eller Premium koster TV 2 Play Premium 349,- /mnd. Dersom du har Basic koster det 359,- /mnd.

Hvilke kanaler er på Viaplay?

Våre kanaler og tjenester
 • Viaplay. Viaplay er en strømmetjeneste med masse av underholdning for hele familien.
 • TV3.
 • V4.
 • TV6.
 • V sport 1.
 • V sport 2.
 • V sport 3.
 • V sport +

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Er Allente og Viaplay det samme?

Viaplay er Nordens største stømmetjeneste og er inkludert i din TV-pakke fra Allente. Viaplay har de nyeste filmene, de beste seriene og du kan se timesvis med direktesendt sport og TV-underholdning i hele EU. Det andre betaler opptil 329 kroner for per måned får Allentes kunder inkludert.

Hvem sender TV3?

TV3
TV3 Norge
HovedkvarterLondon, England
Eid avViaplay Group
Søsterkanal(er)TV3+ Norge TV6 Norge
StrømmetjenesteViaplay pluto tv

Hvem eier Viaplay?

Nordic Entertainment Group
Viaplay / Moderorganisasjon

Viaplay Group AB, inntil 2022 Nordic Entertainment Group, er et svensk medieselskap med fokus hovedsakelig på det nordiske markedet. Det ble dannet etter at en fusjon mellom deler av Modern Times Group og TDC ikke ble godkjent. Administrerende direktør er svenske Anders Jensen.

Wikipedia

Kan jeg se Viasat via Altibox?

Er du nysgjerrig på historie, vitenskap og natur? Da har vi gode nyheter til deg! Nå kan du nemlig velge inn Viasat-kanalene Viasat History, Viasat Explore og Viasat Nature for kun 2 poeng hver.

Hvem viser Champions League 2022?

Champions League 2022/23

Det er TV 2 som har rettighetene til den gjeveste mesterligaen på strømming og tv, og vil sende kampene på TV 2 Play og sine TV-kanaler.

Hvordan se Champions League gratis?

For de to første sesongene (2021-2023) vil publikum kunne se alle 61 kampene på DAZN sin YouTube-kanal, samt på DAZN sin strømmetjeneste. Disse kampene vil være gratis for alle. For de to siste sesongene (2023-2025) vil alle 61 kamper kunne strømmes via DAZN, mens 19 av kampene vil vises gratis på YouTube.

Hvor kan jeg se Champions League på tv?

Kort fortalt – med Sport Basis og Sport Premium kan du se alle kamper fra UEFA Champions League og spansk LaLiga.

Hvor går Champions League på tv?

Champions League på TV

For oss i Norge er det NENT Group og TV 2 som deler rettighetene frem til 2023/24-sesongen. Hva som skjer etter dette blir oppdatert fortløpende. Champions League finalen 2023 kommer til å bli sendt på en av TV2s kanaler. Se alle TV-rettigheter for sport i Norge.

Hvem sender Champions League 2023?

Fotball
 • Eliteserien | TV 2 og NRK fra 2022 til 2028.
 • OBOS-ligaen | TV2 og NRK fra 2022 til 2028.
 • Champions League | TV 2 (frem til 2024)
 • Europa League | NENT Group (frem til 2024)
 • UEFA Europa Conference League | NENT Group (frem til 2024)
 • Premier League | NENT Group (frem til 2028)
Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment