Hvordan restarte Siemens vaskemaskin?

Slå av vaskemaskinen, vent i fem sekunder og slå den på igjen. Hvis den samme koden vises igjen, ring Siemens service.

Hva betyr se på vaskemaskin?

Feilkode se (kan også vises som 5e) vises på en Samsung vaskemaskin, når maskinen ikke rekker at tømme vannet ut innenfor en fastlagt tidsramme.

Hva betyr E 18 på vaskemaskin?

Feilkode E18 som vises i displayet til din Bosch vaskemaskin betyr at vannet ikke tømmes ut.

Hvordan restarte Siemens vaskemaskin? – Related Questions

Hva betyr E10 på vaskemaskin?

Vaskemaskin/tørketrommel viser feilmelding E10, C1, eller produserer 1 pip/1 blink. Det indikerer problem med å ikke ta inn vann, ikke ta inn nok vann, eller problemer med avløpet.

Hva betyr E 18?

Europavei 18, forkortet E18, i Norge er en riksvei som går mellom riksgrensen ved Ørje i Marker, gjennom Viken via Oslo, Vestfold og Telemark og Agder til Kristiansand.

Hva betyr vaskemaskin symbolene?

Symbolet med vaskebalje betyr at plagget kan vaskes i vaskemaskin, og tallet viser den maksimale vasketemperaturen som plagget tåler. Om det er en strek under vaskesymbolet betyr det at plagget skal vaskes skånsomt. Er det to streker under symbolet betyr det at plagget skal vaskes ekstra skånsomt.

Hvor mange kw bruker en vaskemaskin på 40 grader?

– En ny vaskemaskin har normalt et energibruk på 0,5 kWh for en 40-gradersvask og dobbelt så mye, altså 1 kWh, for en vask på 60 grader. Vasker du på 90 grader, bruker maskinen omlag 1,8 kilowatt i timen, sier Paasche.

Hva betyr E 15?

Feilkode e15 på en Siemens oppvaskmaskin betyr, at det er vann i den skjulte bunn og at flottøren er aktivert. For at løse problemet, bør du i første omgang tømme vannet ut av maskinen. Det kan du ofte gjøre ved at tippe oppvaskmaskinen bakover så vannet kan renne ut av maskinen.

Hva betyr E4?

4. E4 – Overfylt med vann. Det er mye vann i maskinen eller det kan tilsi en lekkasje i deler av oppvaskmaskinen. Maskinen må undersøkes av en servicetekniker for å løse problemet.

Hvordan tømme oppvaskmaskin for vann Siemens?

Slik tømmer du vannet ut av bunnen på oppvaskmaskinen. Hvis det er vann i bunnen av oppvaskmaskinen, kan vannet tømmes ved, at du demonterer avløpsslangen fra hvor den er montert – det vil typisk være under håndvasken. Legg slangen flatt på gulvet, evt. i en flat bakke, slik vannet løper ut av seg selv.

Hvorfor går ikke vannet ut av oppvaskmaskinen?

En mulig årsak til at oppvaskmaskinen ikke tømmer ut alt vannet, kan være et tett filter eller en blokkert pumpe. Fremmedlegemer, som glasskår, matrester eller smuss, kan tette oppvaskmaskinens filtre og/eller pumpen, og føre til at oppvaskmaskinen ikke tømmer ut vannet.

Hvordan resette Siemens oppvaskmaskin?

Løsning: Før du tar kontakt med Siemens Service, må du starte oppvaskmaskinen på nytt. Dette gjør du ved å slå av oppvaskmaskinen med av/på-bryteren, vente i noen minutter før du slår den på igjen. Hvis feilkoden fortsatt er der, må du stenge vannkranen og koble oppvaskmaskinen fra strømforsyningen.

Hvordan få vann ut av oppvaskmaskin?

Se til at maskinen ikke har tilførsel av vann ved avmontering.

Bemerk: Hvis det står vann i bunnen av maskinen må følgende gjøres før et besøk av en tekniker:

  1. Fjern filtre i bunn (finfilter og rist)
  2. Tøm maskinen for vann med en kopp eller lignende.
  3. Fjern de siste vannrestene med en klut.

Hvor lenge varer en Siemens oppvaskmaskin?

Hva gjør man når oppvaskmaskinen er tett?

Prøv å helle litt vann gjennom avløpet for å kontrollere om rørene er tilstoppet. Du bruke en manuell avløpsåpner eller et kjemisk avløpsåpnerprodukt. Hvis blokkeringen vedvarer, må du kontakte en kvalifisert rørlegger. Oppvaskmaskinen må stå i vater og være balansert på føttene for at den skal fungere riktig.

Hva skjer hvis man putter zalo i oppvaskmaskin?

Hva skjer hvis man putter zalo i oppvaskmaskin? Du må aldri finne på å ha flytende Zalo i oppvaskmaskinen. Det vil skumme over og i verste fall ødelegge oppvaskmaskinen din. Har du hell i uhellet må du i beste fall gjøre en innmari stor jobb med å skuffe ut såpeskum.

Hvorfor skal man ha salt i oppvaskmaskin?

Salt ment for oppvaskmaskin inneholder natriumklorid, slik som matsalt. Dette stoffet sørger for at kalken løser seg opp og du unngår avleiringer i maskin og avløp. Du kan ikke benytte vanlig bordsalt da dette er finkornet.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment