Hvordan plante kattegress?

Så tett til kattegress, litt tynnere til prydgress. Trives i lys til halvskygge. Kan sås innendørs hele året på jevn jordoverflate, enten i potte eller direkte på et fat. Spray med vann og hold jorden jevnt fuktig.

Hvorfor kattegress?

Ifølge Mattilsynet spiser katten gress for å få i seg fiber og kvitte seg med hårballer som den spyr opp igjen. Har du innekatt bør du derfor gi den kattegress som fås kjøpt i dyrebutikker. Det vil også gjøre det mindre fristende for katten å spise på plantene dine, som kan være giftige for katten.

Hvordan plante kattegress? – Related Questions

Hvor gammel må man være for å jobbe på Plantasjen?

Om det er Plantasjen du ønsker å jobbe på, så er det bare å ringe, eller gå innom og be om å snakke med dem som ansetter. Spør om du kan sende en jobbsøknad. Noen steder ansetter de ikke personer under 18 år, mens andre steder gjør man det. Det er bare å prøve.

Hvorfor får Plantasjen lovt til å være åpen på søndag?

Det finnes enkelte unntak. Blant annet for bedrifter som «i det vesentligste selger blomster, planter og andre hageartikler». Det har gjort at Plantasjen får holde åpent på søndager, til tross for at kjeden også har store avdelinger for møbler og griller, og salg av nøtteblandinger ved kassen.

Hvor mange Plantasjen butikker i Norge?

I dag er vi 2400 ansatte og finnes på 128 steder rundt om i Norden. Vi har 73 butikker i Norge, 43 butikker i Sverige og 12 butikker i Finland.

Ville blomster i Norge?

De vanligste vårblomstene
  • Blåveis, Hepatica nobilis. Soleiefamilien.
  • Gullstjerne, Gagea lutea. Liljefamilien.
  • Hassel, Corylus avellana. Bjørkefamilien.
  • Hestehov, Tussilago farfara. Kurvplantefamilien.
  • Hvitveis, Anemone nemorosa. Soleiefamilien.
  • Korsknapp, Glechoma hederacea.
  • Krekling, Empetrum nigrum.
  • Krokus, Crocus sp.

Hvor mange planter er det i Norge?

Fra Norge er det kjent drøyt 4 700 planter, noe som utgjør bare litt over halvparten av alle artene vi antar finnes her. Bildet viser fruktstanden til firblad Paris quadrifolia. Planteriket omfatter både encellede og flercellede organismer og inkluderer både marine, limniske og terrestriske arter.

Har Plantasjen Hjemlevering?

Vi tilbyr hjemlevering i store deler av landet, og de aller fleste av våre butikker har klikk og hent.

Kan man returnere planter?

Angreretten gjelder ikke levende planter, løker, stiklinger og røtter, disse er unntatt fra angrerettloven.

Har Plantasjen prisgaranti?

Hos Plantasjen er det mye penger å spare når du handler, og du har alltid 30 dagers åpent kjøp både på nett og i butikk. Du får også 12 måneders prisgaranti på grønne potteplanter. Er du en prisbevisst forbruker, kan det i tillegg lønne seg å bli medlem i kundeklubben til Plantasjen.

Når får Plantasjen inn ved?

Spesifikasjoner
Salgsperiode: Mai – April
Høyde: 30 cm
Vekt: 15 kg
Materiale: Bjørk
Opprinnelse: Estland

Hva het Plantasjen før?

Den 1. juli 1964 kjøpte Kari og Martin Gylterud Kongsvinger Handelsgartneri med omliggende eiendommer, den gang Torggata 14, senere Øvre Langelandsvei 22.

Når starter salget på plantasjen?

PlantasjenSalget starter 6. juli på Plantasjen.

Hvor tidlig kan man plante trær?

Det er best å plante trær om våren eller om høsten. Da er fordampingen minst og jorden inneholder mer fukt enn midt på sommeren. Bor du i et område med kort vekstsesong er det være lurt å velge våren. Da får plantene hele sesongen på å etablere seg og sikrer etableringen og god overvintring.

Når kan man begynne å så?

Du kan så frø når som helst i løpet av året, men hvis du vil ha grønnsaker til sommeren er det best å i januar eller februar. Grønnsakene som trenger lengst tid på å utvikle seg er chili og paprika. Noen blomster, som pelargonia og heliotrop, trenger også ekstra tid før blomstring. Disse kan sås tidlig vår/vinter.

LES DETTE:  Er månedsjordbær flerårig?

Hvor tidlig kan man plante ute?

Så lenge det ikke er frost, kan du plante trær og busker fra oktober til mars. Barrotsplanter kan plantes ut til sent i mars.

Hva kan plantes ut i mars?

Nå i mars når vinteren går mot slutten, kan du begynne å så de første grønnsakene. Reddik, kål, salat, erter, spinat, bladbete og hvit reddik er egnet for såing i lave temperaturer. Hvis du har et lite drivhus eller glassbeskyttelse til plantene, kan du dyrke fennikel, brokkoli, blomkål og andre kålvarianter.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment