Hvordan få rabatt hos Monter?

Vilkår. Du får rabatt i UTVALGTE Montér byggevarehus. Rabatten får du uansett om du handler kontant, med byggekonto eller med Montérkort. Rabattavtale gjelder ved betaling fysisk i butikk, men benytt deg gjerne av “klikk & hent” på nettsiden, da betaler du i kassen til byggevarehuset.

Hva koster det å bli medlem i OBOS?

Hva koster det å bli medlem i OBOS? Et OBOSmedlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Hvor finner jeg OBOS rabattkode?

Bruk pristype “OBOS” og benytt deg av rabattkoden du finner i OBOS-appen.

Hvordan få rabatt hos Monter? – Related Questions

Hvor mye koster OBOS i året?

Hva koster medlemskapet? Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du i tillegg et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Kan man arve OBOS medlemskap?

Hvem kan du overføre medlemskapet til? Du kan overføre medlemskapet ditt til, eller bytte med, ektefelle, samboer (dokumentert siste to år), søsken, barn, barnebarn, foreldre eller andre slektninger i rett opp- eller nedstigende linje for deg eller ektefellen din.

Hva er rabattkode?

En rabattkode eller en rabattkupong er en kode som gir deg rett til å få en rabatt i en nettbutikk. Det er mange nettsider som har spesialisert seg på å vise frem rabattkoder. I de fleste nettbutikkene finner du nå et felt for en rabattkode.

Hvordan fungerer OBOS Deleie?

Hva er OBOS Deleie? Med OBOS Deleie kan du kjøpe halve boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for OBOS´ andel av boligen. Du må kjøpe minst 50 prosent av boligen, utenom det kan du selv velge hvor stor eierandel du ønsker å kjøpe.

Hvordan bruke rabattkode?

Slik bruker du rabattkoder

Gå til nettbutikken og lim inn koden feltet for rabattkoder. Som regel er dette i handlekurven eller betalingsløpet til butikken.

Kan man overta OBOS medlemskap?

Man kan overføre et medlemskap til ektefelle, samboer (minst to år), søsken, barn, barnebarn, foreldre eller andre slektninger i rett opp- eller nedstigende linje for deg eller ektefellen din. Dersom medlemsandelen du overfører har ansiennitet fra før mottakers fødselsdato vil denne blir forkortet til fødselsdato.

Kan man eie mer enn en OBOS leilighet?

Hovedregel. OBOS ønsker at flest mulig av medlemmene skal få oppfylt sitt ønske om å eie en egen bolig. Derfor er hovedregelen at du ikke kan eie mer enn én bolig i et borettslag tilknyttet OBOS.

Kan man arve OBOS leilighet?

Det er mange som overfører OBOS-boligen sin til noen i nær familie. Overføring kan gjøres i forbindelse med dødsfall der gjenlevende ektefelle skal overta eierskapet, og du kan også overføre boligen til søsken, partner eller ektefelle, eller til egne eller ektefelles barn, barnebarn, foreldre eller besteforeldre.

Kan jeg leie ut min OBOS leilighet?

For å kunne leie ut en leilighet i et OBOS-borettslag, du som andelseier selv ha bodd i leiligheten i ett av de to siste årene. Boligen kan da leies ut til andre i opptil 3 år.

Kan man eie to leiligheter?

Hvis man i dag kjøper to leiligheter er det ikke noe i veien for at kona kjøper leilighet nummer tre og fire. Det er heller ikke noe i veien for at man oppretter et selskap som kjøper de to neste leilighetene. Selskapet kan være heleid av den samme personen som allerede eier to leiligheter.

Kan styret nekte utleie?

Kan styret nekte? – Du må likevel søke styret om godkjenning, men det skal en del til for at styret kan nekte. Det må i så fall være at det er noe spesielt med den du ønsker å leie ut til, eller at «brukerens forhold gir saklig grunn» for styret å nekte, som det står i loven, sier advokaten.

Kan huseier nekte husdyr?

Ifølge husleieloven kan nemlig leieren holde dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for utleieren eller de øvrige brukerne av eiendommen. – Gode grunner kan være sosiale forholde eller at man er blind og trenger førerhund, sier advokat Anders Leisner i Huseiernes Landsforbund.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment