Hvor mye tjener man som mekaniker?

Hva er lønna til en industrimekaniker?

Hva kan man forvente i lønn som industrimekaniker? Jeg tror en plass mellom 450 000–650 000 kroner i året er vanlig. Det er veldig variabelt fra bedrift til bedrift, og avhengig av hvor lang arbeidserfaring du har.

Hvor mye tjener en tung mekaniker?

Hva tjener en bilmekaniker for tunge kjøretøy? – Lønna varierer. Gjennomsnittlig tjener en mekaniker rundt kr 480 000 årlig.

Kan man bli mekaniker uten fagbrev?

Utdanningen for å bli bilmekaniker finnes kun i videregående opplæring. Den er fireårig, 2 år på skole på Teknikk og industriell produksjon og 2 år som lærling. Du mangler programfagene fra vg1 og vg2 for å være kvalifisert for å bli lærling etter denne ordningen.

LES DETTE:  Hvordan finne stendere?

Hvor mye tjener man som mekaniker? – Related Questions

Hvor mye tjener man som billakkerer?

På utdanning.no står det at gjennomsnittslønnen for billakkerere er 418.000 i året. Dette er et gjennomsnitt, så lønnen kan nok variere noe, men det er en god pekepinn.

Hva er lønna til en flytekniker?

Statistisk sentralbyrå opererer med en gjennomsnittslønn for flyteknikere på 771.840 kroner, uten overtid.

Hva må man gå på for å bli bilmekaniker?

Takk for spørsmålet ditt! Du kan lese om yrket bilmekaniker her på utdanning.no! Dette er en utdanning på videregående skole, som du sikkert vet. Du går først Vg1 Teknikk og Industriell produksjon (eller Vg1 Elektrofag), og så velger du Vg2 Kjøretøy, før du går to år ut i læretid.

Hva kreves for å bli mekaniker?

FILM OG MEDIER DESIGN OG KREATIVITET
INTERIØR SPILL
NETTSTUDIER FAGSKOLE MOTE
FOTO HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING STED ELLER NETTBASERT
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG STED ELLER NETTBASERT FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG STED ELLER NETTBASERT

Hvilken utdanning må man ha for å bli bilmekaniker?

For å bli bilmekaniker går man først to år på videregående skole, etterfulgt av to år i lære, før man kan ta fagbrev. Når man har tatt fagbrevet, kan man jobbe hos de fleste bilforhandlere og mekaniske arbeidsplasser.

Hva må man kunne for å bli bilmekaniker?

Personlige egenskaper. Som bilmekaniker bør du være interessert i motorer, mekanikk og elektronikk. Du like å arbeide med hendene og ha evnen til å finne praktiske løsninger. Du også være nøyaktig.

Hvor mye tjener man som bilselger?

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – I dette yrket er det flere systemer for lønn. Noen har fastlønn, og noen har en kombinasjon av grunnlønn og provisjonslønn. En gjennomsnittslønn vil ligge mellom 700 000 og 800 000 kroner i året.

LES DETTE:  Hvilke belastninger må et bjelkelag tåle?

Hvor mye tjener en sveiser?

Hva kan man forvente i lønn i dette yrket? – Lønnen varierer etter hvor lenge du har jobbet og kompetansen din. Jeg anslår at på et vanlig verksted tjener en sveiser mellom 400 000 og 500 000 kroner i grunnlønn, men det kan ofte bli overtid.

Hvordan bli mekaniker som voksen?

Utdanningen er for deg som ønsker å ta fagbrev som voksen. Du har erfaring som bilmekaniker fra før og kan utføre varierte oppgaver innenfor reparasjon, vedlikehold, diagnostisering og service på personbiler og nyttekjøretøy. Kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Hvor mye tjener en mekaniker i Nordsjøen?

Elektrikere på rigg, riggmekanikere, og riggmekanikere med fagbrev som mekaniker og fagsertifikat innen hydraulikk, kan regne med en startlønn på ca 457 000 ekskludert feriepenger, og ca 512 000 inkludert feriepenger.

Hva er vanlig lønn i Norge?

To svar på gjennomsnittslønn i Norge

Ni av dem tjener 10 000,- hver, mens den siste tjener 100 000. Da blir gjennomsnittslønna i Norge 19 000 kroner.

Hvor mye tjener du på oljeplattform?

På nettsiden Offshoreutdanning står følgende: “Hvor mye du tjener i jobb offshore avhenger av hvilken stilling og hvilket selskap du er ansatt i, men en begynnerlønn på 32 000 – 34 000 kroner i måneden, pluss tillegg, regnes som vanlig.”

Hvilke yrker tjener mest?

På topp. De aller best lønnede i Norge er handels- og skipsmeglere. I gjennomsnitt har de en månedslønn på 115.060 kroner før skatt. Like etter følger ledere av olje- og gassutvikling med en månedslønn på 110.850 kroner, mens finansmeglere ligger på tredjeplass.

Hvor mye tjener en elektriker?

Hvor mye tjener en elektriker? Ifølge Statistisk Sentralbyrå tjener en elektriker i snitt 517 440 kr per år. Det vil si at den gjennomsnittlige elektrikeren i Norge tjener 43 120 kr per måned.

Hva tjener man som politi?

Gjennomsnittlig årslønn for politibetjenter i 100 % stilling ligger på omtrent 610 000 kroner i året, noe som tilsvarer nesten 51 000 kroner i måneden. Når man inkluderer gjennomsnittlig overtidsbetaling med grunnlønna ligger årlig gjennomsnittslønn for politibetjenter på 628 000 kroner.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment