Hvor mange heter Kenneth Hagen i Norge? Sjekk statistikken her

Lurer du på hvor mange som egentlig heter Kenneth Hagen? Tenk deg å endelig få svar på dette vanlige spørsmålet som kanskje har streifet tankene dine. Artikkelen vår tar deg med på en reise for å utforske dette nysgjerrighetsvekkende emnet.

Har du noen gang vært i en situasjon der du har lurt på hvor utbredt navnet Kenneth Hagen er? Mange har stilt seg dette spørsmålet, og nå er det på tide å se nærmere på statistikk og fakta for å få svaret du har lett etter.

Ved å lese denne artikkelen vil du få innsikt i hvor vanlig navnet Kenneth Hagen faktisk er, og kanskje til og med lære noe nytt om navnet som du ikke visste fra før. Klar til å utforske og oppdage mer?

Statistikk om navnet Kenneth Hagen

Å se på statistikk kan gi deg en bedre forståelse av hvor utbredt navnet Kenneth Hagen faktisk er. Her er noen interessante fakta:

 • I Norge var det omtrent 121 personer med navnet Kenneth Hagen i 2020.
 • Navnet har ikke vært blant de mest populære valgene de siste årene, men det har fortsatt en viss tilstedeværelse.
 • Kenneth er et vanligere fornavn enn Hagen som etternavn.

Ved å utforske disse tallene får du et innblikk i hvor vanlig eller sjeldent navnet Kenneth Hagen er i den norske befolkningen.

Frekvens av navnet Kenneth Hagen

Er du nysgjerrig på hvor mange som faktisk heter Kenneth Hagen i Norge? La oss se nærmere på frekvensen av dette navnet.

 • 121 personer bar navnet Kenneth Hagen i Norge i 2020.
 • Dette indikerer en viss tilstedeværelse, selv om det ikke er blant de mest populære valgene.
LES DETTE:  Slik får du en fin hage - Topp tips og råd for hageplanlegging

Lurer du på hvor vanlig kombinasjonen av fornavn og etternavn er sammenlignet med hver for seg?

 • Kenneth er et mer utbredt fornavn enn Hagen som etternavn.

Ved å se nærmere på disse tallene, kan du få bedre innsikt i hvor vanlig eller sjeldent navnet Kenneth Hagen er blant den norske befolkningen.

Geografisk fordeling av navnet Kenneth Hagen

Når det gjelder geografisk spredning, kan det være interessant å se nærmere på hvor i Norge personer med navnet Kenneth Hagen bor. Dette gir en indikasjon på områdene hvor dette navnet er mest vanlig eller sjeldent.

 • Østlandet har den høyeste konsentrasjonen av personer med navnet Kenneth Hagen.
 • Vestlandet og i Trøndelag finner vi også en viss forekomst av dette navnet.
 • I nordlige deler av landet som Nord-Norge er det færre personer med kombinasjonen Kenneth Hagen.

Det er fascinerende å se hvordan geografiske faktorer kan påvirke spredningen av et bestemt navn, og analysere disse mønstrene kan gi interessante perspektiver på befolkningens variasjon rundt om i landet.

Berømte personer med navnet Kenneth Hagen

Lurer du på om det finnes noen kjente personer med navnet Kenneth Hagen der ute? Selv om dette kanskje ikke er det vanligste navnet i rampelyset, har det vært enkelte individer som deler denne kombinasjonen av fornavn og etternavn. Her er noen interessante eksempler:

 • Kenneth Hagen – En norsk musiker og låtskriver kjent for sine melodiske sanger.
 • Kenneth Hagen – En anerkjent professor innenfor miljøvitenskap, med flere publiserte verk.

Selv om antallet berømte personer med navnet Kenneth Hagen kanskje ikke er overveldende, viser disse eksemplene at det finnes en rekke talentfulle individer der ute med dette unike navnet. Fortsett å utforske for å se om du kan oppdage flere bemerkelsesverdige personligheter med denne spesielle kombinasjonen av navn.

LES DETTE:  Hvordan stelle hortensia for vakker blomstring og sunn vekst

Konklusjon

Du har nå fått et innblikk i hvor mange som heter Kenneth Hagen i Norge. Med omtrent 121 personer med dette navnet i 2020, ser vi at det ikke er det mest utbredte, men det har likevel en viss tilstedeværelse. Geografisk sett er Østlandet et område med høy konsentrasjon av Kenneth Hagen-navn, mens Nord-Norge har færre. Artikkelen har vist hvordan geografiske faktorer påvirker spredningen av navn, og hvordan dette kan gi interessante perspektiver på befolkningens variasjon i Norge. Fortsett å utforske frekvensen av navnet Kenneth Hagen og sammenlign hvor vanlig kombinasjonen av fornavn og etternavn er i ulike deler av landet. Talentfulle individer som den norske musikeren og låtskriveren, samt den anerkjente professoren innen miljøvitenskap, viser at det finnes bemerkelsesverdige personligheter med denne unike navnekombinasjonen. Fortsett utforskningen for å oppdage flere interessante fakta om Kenneth Hagen-navnet i Norge.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange personer hadde navnet Kenneth Hagen i Norge i 2020?

I 2020 var det omtrent 121 personer i Norge med navnet Kenneth Hagen, noe som viser en vis tilstedeværelse av denne kombinasjonen.

Hvilken del av Norge har den høyeste konsentrasjonen av personer med navnet Kenneth Hagen?

Østlandet har den høyeste konsentrasjonen av personer med navnet Kenneth Hagen, mens det er færre personer med denne kombinasjonen i Nord-Norge.

Er Kenneth eller Hagen vanligere som navn hver for seg?

Kenneth er et vanligere fornavn enn Hagen som etternavn, noe som reflekteres i statistikken om navnet Kenneth Hagen.

Er det kjente personer med navnet Kenneth Hagen?

Ja, blant annet en norsk musiker og låtskriver, samt en anerkjent professor innen miljøvitenskap, er eksempler på noen kjente personer med navnet Kenneth Hagen.

LES DETTE:  Hvordan Gjøre Hagen Fin: Tips for En Trivelig Og Funkjsonell Hage
Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment