Hvor lenge kampanje Bohus?

Bohus har alltid uslåelige tilbud, store salg og flotte kampanjer, og med Bohus sin kampanjegaranti er du sikret kampanjepris i 30 dager på de varene som er vist i kampanjen.

Hvor mange butikker har Bohus?

Bohus er Norges største landsdekkende møbel- og interiørkjede. Vi har 60 butikker fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør og har en årlig omsetning på 3 milliarder kroner.

Er Bohus norsk?

Bohus er en norsk møbelkjede med over 60 møbelvarehus.

Hvor lenge kampanje Bohus? – Related Questions

Hvem eier Bohus?

Bohus Holding AS eies av: Haugen AS. Helge Aune AS. Fuhrebo AS.

Hvem grunnla Bohus?

Borgene Lindholmen på Hisingen og Ragnhildsholmen ved Konghelle (nær det nåværende Kungälv) var viktige festningsanlegg, men kom senere helt i skyggen av Bohus, grunnlagt av Håkon 5 Magnusson i 1308 på det strategiske punktet der Göta älv deler seg i to løp.

Når kommer Bohus til Alta?

Bohus er Norges største og ledende landsdekkende møbel og interiørkjede med 60 varehus og en forbrukeromsetning i 2020 på nærmere 4 milliarder kroner. Det er to nye butikker under etablering med åpning i juni 2021, og Bohus i Alta vil bli kjedens butikk nummer 63 når butikken åpner i 2022.

Hvordan bli medlem i Bohus?

Du melder deg inn ved å registrere deg som medlem her, eller sende SMS med kodeord BOHUS til 22 21. Du kan når som helst gå inn på «Min side» for å redigere dine personopplysninger og samtykker. Ved innmelding må du registre deg med gyldig e-post-adresse, postnummer og norsk mobilnummer (+47).

Hvordan bli Skeidar medlem?

Bli medlem av Skeidar Pluss!

Logg inn eller registrer deg som ny medlem for å få tilbudene når du handler på nett. Medlemsskapet er gratis, og du kan når som helst melde deg ut.

Er Skeidar norsk?

Artikkelstart. Skeidar er en norsk kjede av møbelforretninger med nærmere 50 varehus over hele landet og en omsetning på cirka 2,1 milliarder kroner (2016). Eierselskapet SkeidarLiving Group er familieeid, med Andresen-familien som dominerende eier.

Hvor mange medlemmer er det i Kitch n kundeklubb?

Kitch’n var blant de første kjedene i Norge til å starte kundeklubb. – Vi brukte butikkene aktivt og bygde raskt en stor kundebase. Med 1,2 millioner medlemmer har vi nå en av de største kundeklubbene i landet, sier markedssjef Oddbjørn Sivertsen til Retailmagasinet.

LES DETTE:  Hvordan fjerne Ekspanderende gipsanker?

Har Skeidar åpent kjøp?

Kan jeg returnere en vare? Ja, du har 14 dagers retur og angrerett på alle nettkjøp utenom hygieneprodukter (se eget spørsmål). Alle varer må være i original emballasje og salgbare. Fyll ut angrerettskjema, og ta med deg dette, samt kvittering til din nærmeste Skeidar butikk.

Kan en butikk nekte å gi tilbake penger?

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.

Kan man kreve penger tilbake?

Angrerettloven gir i utgangspunktet en forbruker 14 dager angrerett på kjøp. Man trenger da ikke oppgi noen særskilt grunn, det er tilstrekkelig å si at man angrer seg. Loven gjelder imidlertid ikke unntaksfritt, og flere vilkår må være oppfylt før en forbruker kan ha en berettiget angrerett.

Er det angrefrist på møbler?

Du har berre angrerett når du handlar utanfor fast utsalsstad, slik som på internett og ved dørsal. Når du handlar i ordinære butikkar, er du prisgitt butikken sine eigne bytereglar. OBS! Samtidig lèt mange butikkar deg få byte eller returnere vara innan ei viss tid dersom du ikkje er nøgd.

Når har man rett til å heve kjøpet?

Rett til å heve er betinget av det foreligger et vesentlig kontraktsbrudd. Dette beror på en helhetsvurdering, hvor det først må tas stilling til hvorvidt det foreligger et kontraktsbrudd. Hvorvidt det foreligger et kontraktsbrudd beror som utgangspunkt på en tolkning av avtalen.

Når gjelder ikke angrerett?

Angrerettloven gjennomfører forbrukerrettighetsdirektivet (2011/83/EU) i norsk rett. Det kan ikke avtales vilkår som gir forbrukeren dårligere rettigheter enn han eller hun har etter angrerettloven. Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av fast eiendom, pakkereiser og enkelte andre typer avtaler.

LES DETTE:  Hvor mye koster det å pusse opp vaskerom?

Hvilke avtaler gir ikke angrerett?

Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett). Loven gjelder ikke for avtaler om salg av varer og tjenester fra salgsautomater og automatiserte forretningslokaler, avtaler om salg av fast eiendom, se lov 3. juli 1992 nr.

Hvem betaler frakt ved angrerett?

I angrerettloven står det at forbrukere som benytter seg av angreretten, må betale for returkostnadene selv. Unntaket er ifølge loven hvis «selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.»

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment