Hvilket land kommer Ryobi fra?

Ryobi Limited er et japansk selskap etablert i 1943 som produserer støpegods og støpeformede deler for bil-, elektronikk- og telekommunikasjonsindustrien. Selskapet produserer også trykkpresse-utstyr, elektroverktøy og dørlukkere, og har tidligere produsert golfutstyr og fiskeredskap.

Hvem selger Ryobi?

Ryobi – Elverktøy og hagemaskiner | Obsbygg.no. Ryobi er en av verdens største og mest innovative elverktøy- og hagemaskin-produsenter.

Hva er Ryobi HP?

High Performance. Advanced Technology.™

ONE+ HP er vår High Performance-serie innen 18V. Våre mest avanserte og kompakte verktøy hittil. High Performance-serien har den mest avanserte børsteløse teknologien med motorer fullpakket med energi som spinner raskere og yter mer kraft.

Hvilket land kommer Ryobi fra? – Related Questions

Hvem eier Ryobi?

Ryobi ® er en merkevare av den internasjonale gruppen Techtronic Industries (TTI), en global produsent av batteridrevne, elektriske og bensindrevne verktøy.

Er DeWalt kvalitet?

Kvalitet lønner seg

DeWalt er vår generalist og har produkter i både proff kvalitet og noe rimeligere modeller for forbrukeren. Frode forteller at de nylig har byttet til Bosch når det gjelder tilbehør til elektroverktøy på grunn av kvaliteten og bredden til merket.

Hvor lenge varer 2ah?

At et batteri har 2 Ah, betyr at en strømstyrke på 2 A kan trekkes konstant i 1 time – alternativt kan 1 A trekkes i 2 timer.

Hva heter den nye batteri plattformen til Makita?

XGT® – Det batteridrevne svaret på høye krav

Med den nye 40V Max XGT® serien utvider Makita sitt utvalg av høykvalitets batteridrevne maskiner og trenger inn i områder som tidligere var forbeholdt ledningsmaskiner.

Hvilket batteri til Ryobi?

Batteri High Energy
Artikkelnummer007439
Garanti24 måneder
Batterikapasitet9 Ah
BatteriteknologiLi-ion
Spenning18 V

Hva er Dewalt XR?

XR FLEXVOLT en et sortiment av 54v el-verktøy som tilbyr en brukstid og ytelse som er aldri er sett tidligere. For første gang kan profesjonelle håndverkere lett påta seg krevende jobber uten å ha behov for tilgang til strøm.

Hvem produserer Makita?

Makita Corporation

Med virksomhet over hele verden har Makita mer enn 40 datterselskaper på alle kontinenter og produksjonsanlegg over hele verden. I tillegg til Japan produseres Makitas produkter i USA, Kina, Storbritannia og Romania.

Hvem lager Makita?

Makita
Makita Corporation (マ キ タ 株式会社)
Datterselskapca. 40 datterselskaper
Eierandel iDolmar GmbH (2015–)
HovedkontorAnjou
LandJapan

Hvem eier DeWalt?

DeWalt
MorselskapStanley Black & Decker
HovedkontorTowson
LandUSA
Produkt(er)Elektroverktøy, håndverktøy

Er Makita verktøy bra?

Dewalt og Makita er favorittene på verktøy

På byggeplassene de jobber, finner du derfor stort sett kun verktøy fra Dewalt og Makita – to merker han altså har holdt seg til i over 20 år.

Hvor blir DeWalt laget?

DeWalt er et Amerikansk selskap med hovedkvarter i Towson, Maryland, USA. DeWalt har også 7 andre produksjonsfasiliteter i USA som også produserer DeWalt produkter. DeWalt produserer i dag godt over 200 forskjellige elektriske håndverktøy med mer enn 800 forskjellige tilbehør.

Hvor produseres Metabo?

Metabo produserer sine produkter i sine fabrikker i Nürtingen iTyskland, og i Shanghai i Kina. Metabo beskriver seg selv som de et mellomstort selskap som spesielt fokuserer på målgrupper innenfor metallhåndverkere og industri, sammen med bygghandel og renovering.

Når ble Makita Norge etablert?

Makita Norge

I 2009 ble vi etablert med egen organisasjon og eget lager, lokalisert på Rud i Bærum. Makita Corporation har snart 100 års erfaring med produktutvikling og kvalitet.

Hvilken farge har verktøy fra DEWALT?

Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet , nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke. Den gul/sorte fargen er et varemerke for DEWALTs produkter og tilbehør.

Hvor produseres Hilti verktøy?

Selskapets produksjonsanlegg ligger på: Schaan ( Liechtenstein ) Thüringen (Østerrike)

Er Metabo kvalitet?

Kjenner du til Metabo? Dette er ikke det mest kjente merkevarene vi fører, men kanskje en av dem som gir deg mest verktøy for pengene, og skikkelig tysk kvalitet.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment