Hvilken farge passer til Jotun laurbær?

En dempet, gyllen grønntone. Den oppleves behagelig og naturlig i interiøret. Den står nydelig alene på alle fire vegger, men du kan også understreke det grønne ytterligere om den kombineres med andre grønntoner som 8303 Hvitlyng, 8281 Pale Linden eller 8469 Green Leaf.

Hvilke farger passer til blek sand?

En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Sammen med farger som LADY 1233 Mohair og LADY 486 Silke er den spesielt flott.

Hva passer til Pale Linden?

Dette er en lys og litt grålig grønntone. Den vil oppleves som frisk, men likevel dempet. Den er usedvanlig vakker til hvitt, men også de grålige, hvite, som 1024 Tidløs, 1928 Sommersne, 8282 Hvit Pepper og 0201 Antikkhvit, er gode kombinasjoner.

Hvilken farge passer til Jotun laurbær? – Related Questions

Hvilke farger får rommet til å se større ut?

Blått og grønt er fargene som gir rommet den mest romslige følelsen. Både mørke og lyse nyanser av disse fargene vil gi god romfølelse. De mørke vil gi følelsen av en slags lun hule, som allikevel har en god romfølelse. De lyse og duse nyansene vil gi den aller mest romslige følelsen med sitt luftigere uttrykk.

Hvorfor male tak i samme farge som vegg?

Velger du å male taket i samme farge, eller samme nyanse som veggene, virker rommet roligere og mer avbalansert. Og du får så mye mer å velge i, enn de tradisjonelle hvite himlingene.

Hvilke farger passer sammen med Pale Linden?

Dette er en lys og litt grålig grønntone. Den vil oppleves som frisk, men likevel dempet. Den er usedvanlig vakker til hvitt, men også de grålige, hvite, som 1024 Tidløs, 1928 Sommersne, 8282 Hvit Pepper og 0201 Antikkhvit, er gode kombinasjoner.

Hvilke farger passer til Pale Green?

En dempet grønntone. En god kombinasjon av behagelig lun, men også frisk og frodig. En farge man tåler på alle fire vegger, og sammen med grønne planter våkner denne fargen til liv! I kombinasjon med mørkere gråtoner som 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer er den ekstra tøff.

Hva passer til lys eik?

Vil du gjerne holde fast i det lette og lyse uttrykket kan du gjøre som på bildet og bruke farger som støvblå og sart rosa. Her komplementerer fargene det lyse tregulvet, og får møblene i eik til å skinne litt ekstra. Støvblå og sarte rosafarger fungerer også godt om du vil kombinere møbler med ulik finish i eik.

Hvilke farger passer til lys antikkgrå?

Matchende farger
  • GRÅ HARMONI. 1032Les mer.
  • EVENING GREEN. 6352Les mer.
  • LETTHET. 1624Les mer.

Kan man kombinere grått og beige?

GRÅTT + BEIGE = GREIGE

Det gjør at den er vakker å kombinere med de fleste farger, samtidig som den gir en vakker tone til rommet. Fargen er ikke like kald som en nøytral grå kan være, og heller ikke så farget og tydelig som en beige ”caffe latte” farge.

Hvilken farge lys er beroligende?

Farger er som vi vet lysbølger, og disse lysbølgene innheholder forskjellig energi, som mennesket trenger. Blått har de korteste bølgene og oppfattes som beroligende, mens rødt har de lengste og oppfattes som energisk. Og så kommer resten av fargene i forskjellige graderinger mellom disse to.

Hva passer til fargen hvit lin?

LADY 10182 Hvit Lin er nemlig lekker kombinert med den lysere JOTUN 1622 Refleksjon. Kanskje dette er fargen du leter etter? Du kan også se på fargen LADY 0471 Lys Antikk.

Skal lin være krøllete?

Lin har ingen naturlig elastisitet, derfor krøller det lettere.

Hvilken gråfarge passer til klassisk hvit?

LADY 9918 KLASSISK HVIT

Dette er god farge for kjølige gråtoner, rene blåtoner, rødlige greige og beige toner, samt en godt hvit tone for den som liker det rent og hvitt. Merk at også Klassisk Hvit er hvitere enn Egghvit og Bomull, ergo bør den ikke brukes i kombinasjon med disse.

Hva passer til Washed linen?

LADY 10679 Washed Linen

Fargen kan minne litt om 10341 Kalk, men den er noe mindre rødlig. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Sett den sammen med 1376 Frostrøyk, 394 Varmgrå og 1352 Form, for et interiør med myke fargeoverganger.

Hvilke greige farger passer til klassisk hvit?

Hvilken hvitfarge passer til kalk? En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Nydelig å kombinere med 10342 Kalkgrå og 9918 Klassisk Hvit. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk.

Hva passer Soothing beige til?

12075 Soothing Beige er flott til en rekke lysere hvite og beige toner. 12075 Soothing Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment