Hvem er eieren av Biltema?

Den nordiske handelsvirksomheten i Biltema kontrolleres gjennom det nederlandske selskapet Biltema BV, som i sin tur er eid av stiftelsen Nuuk N.V på Nederlandska Antillene, med Lindholm selv som styreleder.

Når er Biltema etablert?

1963, Linköping, Sverige
Biltema / Grunnlagt

Hvor mange land har Biltema?

Allerede i 1983 åpnet Biltema i Norge, og i 1986 var virksomheten også i gang i Finland. Siden da har Biltema vokst seg sterkere og sterkere i hele Norden og i dag har vi omkring 140 varehus i de fire nordiske landene.

Hvem er eieren av Biltema? – Related Questions

Hvor ligger Norges største Biltema?

60 kolleger fra hele landet tro til da Nord-Norges største åpnet i Narvik: Bygget Nord-Norges største Biltema-butikk i rekordfart. Da Biltema skulle åpne sitt største varehus i Nord-Norge, ble alle kluter satt til. På fire døgn ble hyllene fylt opp med 19.000 ulike varer.

Hvem produserer Biltema verktøy?

Hvem produserer Biltema-produkter? Biltema kjøper produkter direkte fra produsenter over hele verden. Produktene selges imidlertid under merkenavnet Biltema, noe som betyr at vi i juridisk forstand også står som produsent.

Hvem lager MEEC Tools?

Med Meec Tools-verktøysortimentet fra Jula er det ingenting som kan stoppe deg fra å sage, slipe, blåse, hamre, klippe og trimme i en veldig fart.

Hvem lager batteriene til Biltema?

Biltemas batterier er laget av AtlasBX i Sør-Korea.

Kan man bytte varer på Biltema?

Ved kjøp hos Biltema har du 30-dagers åpent kjøp, noe som betyr at du kan få pengene tilbake når du returnerer din vare. Du kan levere tilbake i hvilket varehus du vil.

Har man angrerett på briller?

Merk: Når du bestiller briller og brilleglass som er tilvirket i henhold til din synsprøve vil du ikke ha angrerett etter angrerettloven (se angrerettloven § 22 e og prop.

Når gjelder ikke angreretten?

Angrerettloven gjennomfører forbrukerrettighetsdirektivet (2011/83/EU) i norsk rett. Det kan ikke avtales vilkår som gir forbrukeren dårligere rettigheter enn han eller hun har etter angrerettloven. Angrerettloven gjelder ikke ved kjøp av fast eiendom, pakkereiser og enkelte andre typer avtaler.

Kan man bytte uten byttelapp?

Pengene tilbake eller tilgodelapp? Siden bytteretten ikke er lovbestemt, har butikkene heller ingen plikt til å gi deg pengene igjen når du bytter. De kan si at du må bytte inn i en annen vare eller motta en tilgodelapp. Dette kan være veldig irriterende hvis det er en butikk du sjeldent handler i.

Kan en butikk nekte å gi penger tilbake?

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.

Kan man få pengene tilbake for en gave?

Regler for bytting varer med feil eller mangler

Kan ikke butikken gi deg dette, vil du ha rett på pengene tilbake. Da skal du ha hele kjøpesummen tilbake. For feil på varen er det de samme reglene som gjelder om du har kjøpt i butikk eller på nett i Norge eller EU.

Kan kontoutskrift brukes som kvittering?

Men om du ikke finner verken digitale eller analoge kvitteringer, finnes det enda en utvei: Kontoutskrifter. – Vi mener kontoutskrifter på lang vei sannsynliggjør kjøpet, og bør være tilstrekkelig for butikken, sier kommunikasjonsrådgiver Ann Hege Skogly i Forbrukerrådet til DinSide.

Hvor mange år må man ta vare på regnskap?

Primærdokumentasjon skal som hovedregel oppbevares i 5 år. Krav til oppbevaring av sekundærdokumentasjon er 3,5 år.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment