Hvem er eier av NorgesEnergi?

NorgesEnergi er et heleid datterselskap av Fortum. NorgesEnergi er et rent omsetningsselskap, det vil si at vi ikke produserer strøm, men kjøper strøm på den nordiske strømbørsen Nord Pool som vi selger videre til våre kunder.

Hvordan si opp NorgesEnergi?

Her er det viktig at du kontakter oss senest tre dager før du flytter ut slik at vi rekker å melde oppsigelsen din videre til Elhub. Du kan si opp strømavtalen på din gamle adresse via Min side.

Er NorgesEnergi nede?

Vi har akkurat nå problemer med systemene våre på grunn av strømbrudd. Dette fører bl. a. til at norgesenergi.no er nede.

Hvem er eier av NorgesEnergi? – Related Questions

Hvor ringer man når strømmen går?

Dersom strømmen har gått hos deg og du ikke finner noen registrerte feil i kartet så kan årsaken være i ditt anlegg. Hvis naboer også mangler strøm er det en feil på nettet. Ring oss på tlf 38 60 72 72.

Hva er prisen på strøm i dag?

14.00-15.00
KlokkeslettPris per kWh
05.00-06.00284,46 øre Øvre
06.00-07.00277,07 øre Øvre
07.00-08.00279,60 øre Øvre
08.00-09.00269,49 øre Øvre

Når på døgnet er det billigst å bruke strøm?

Med dagens strømpriser er det tider på døgnet som er billigere enn andre, men når er strømmen billigst? I tidsrommet fra kl. 22-07 er det normalt med lavt forbruk og lavere strømpris, men også i tidsrommet kl. 12-15 er det lavere forbruk som gir lavere strømpris.

Har NorgesEnergi påslag?

Spotpris | Strømavtale uten påslag på strømmen | NorgesEnergi AS.

Hvem står bak NorgesEnergi?

NorgesEnergi er et heleid datterselskap av Fortum Consumer Solutions AS som igjen er eid av morselskapet Fortum Forvaltning AS.

Hva er den beste strømleverandøren?

Via forbrukerportalen Bytt.no har Gudbrandsdal Energi fått hele 4,2 / 5,0 stjerner. Samtidig er de kåret til Norges beste strømleverandør via Norsk kundebarometer. Undersøkelsene fra EPSI Norway viser også at Gudbrandsdal Energi virkelig er i toppsjiktet.

Hvem har Norges billigste strøm?

Billigste spotprisavtale akkurat nå for deg som ønsker billig strøm i en kort periode. For kun 2 563 kr/mnd har Agva Kraft den billigste spotprisavtalen akkurat nå blant de som er svært kortvarige.

Hva er Norges billigste strømavtale?

Agva kraft spot-kampanje er norges billigste strømavtale. Strømavtalen har et negativt påslag på kr. -0,08,- per 23 desember 2022. Sammenligningen har bestått av alle norges spotprisavtaler.

Er NorgesEnergi billig?

NorgesEnergi ble grunnlagt i 1999, og de var Norges aller første lavprisselskap. I over 20 år har de levert billig strøm til fornøyde kunder, inkludert private og offentlige virksomheter. NorgesEnergi er i dag Norges største leverandør av strøm.

Hvor mange kWh bruker en dusj?

Med et vanlig dusjhode (16 liter per minutt) i ti minutter går det med 5,6 kWh. En dusj på ti minutter vil da koste deg 11,20 kroner.

Hvor mye strøm bruker et kjøleskap?

Et kjøleskap bruker 160 kWh strøm i løpet av ett år, og tallet baserer seg på at kjøleskapet bruker ca. 0,44 kWh per døgn. Med en gjennomsnittlig strømpris på 108,8 øre er årlig kostnad for kjøleskapet 174 kr.

Hvor mye koster det å ta en dusj?

mye koster en dusj

En gavmild dusj serverer gjerne 16 liter i minuttet, så bruker du da 10 minutter i dusjen, vil det gå unna 160 liter vann. Hvis du liker en 35 grader behagelig, varm dusj og strømprisen ligger på rundt 1,50 øre/kWh, så koster en dusj rundt 8 kroner.

Hvor mye strøm bruker TV standby?

Våre resultater viser at den berømte flatskjermen trekker overraskende lite strøm. En 46-tommers LCD-skjerm fra Samsung, uten en tilgjengelig av/på-knapp, trekker bare rundt én watt i standby. Til sammenligning var strømforbruket 213 watt når den sto på.

Hva koster en oppvaskmaskin i strøm?

Ifølge strøm.no, bruker en gjennomsnittlig oppvaskmaskin cirka 230 kWh strøm i året. Med en strømpris på 140 øre per kWh (cirka gjennomsnitt etter strømstøtte i Norge i 2022) koster oppvaskmaskinen 322 kroner i året i strømforbruk.

Hvor mye strøm bruker en TV?

50-200W. Bruker TV-en 150W i 10 timer utgjør det 1,5 kWh i strømforbruk. Om strømprisen er 4 kroner gir det 6 kroner i strømutgifter.

Hva trekker mest strøm i et hus?

60 prosent går til oppvarming. 15-20 prosent til varmtvann. 15 prosent til elektriske apparater. 10 prosent til belysning.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment