Er trademax til å stole på?

Trustpilot er en nettside hvor forbrukere kan dele sine erfaringer med netthandel. I skrivende stund har Trademax.no 4,1 av 10 poeng, basert på 77 anmeldelser.

Hvem eier trademax?

Det er byggvarekonseptet Bygghemma (eller Bygghjemme.no som de heter i Norge) som er den meste kjente delen av Bygghemma Group, men de eier også store aktører som Trademax og Neutrata.

Hvor mange produkter har trademax?

Trademax er i dag aktivt i hele Norden og har et sortiment på over 200 000 produkter, alt for å kunne tilby kunden akkurat det man er ute etter til hjemmet.

Hvor mye kan man bestille for uten å betale toll?

Inkludert frakt og forsikring

Dette betyr at du må betale avgift av varen hvis den samlede verdien av varen, fraktkostnader og forsikringskostnader blir 350 kroner eller høyere. Selv om varen i seg selv koster mindre enn 350 kroner, må du altså betale avgifter når den samlede verdien blir 350 kroner eller høyere.

Hvor mye kan man handle for uten å betale toll?

Verdigrensa Dersom du har vore utanfor Noreg i meir enn 24 timar, kan du ta med deg varer for inntil 6 000 norske kroner utan å betale toll og avgifter. Er utanlandsopphaldet kortare, kan du éin gong i løpet av 24 timar ta med deg varer for 3 000 norske kroner toll– og avgiftsfritt.

Hvor mye vin tollfritt?

Tollfri kvote for personer på reise
Varetype Mengde
Vin og lignende med alkoholstyrke over 2,5 til og med 22 volumprosent 1,5 liter
Øl over 2,5 volumprosent (også sterkøl), eller annen drikk (for eksempel rusbrus) til og med 4,7 volumprosent 2 liter

Hvor mye toll er det på shein?

SHEIN står ikke som registrert i VOEC pr nå(se liste her ). Hvis du bestiller klær fra de til mer enn 350 NOK inkl frakt vil pakka bli fortolla av fraktselskapet. Det er den totale verdien på sendingen + frakt som gjelder, ikke pr vare. På klær må du betale 25% merverdiavgift og 10,7% tollavgift.

Hvilket land er shein i?

Shein, som begynte med salg av kvinneklær under merket «Sheinside» i 2008, leverer klær til over 150 land verden over. Mye av klærne kommer fra kinesiske fabrikker, men ingen av dem finner veien til Kinas fastland der konkurransen i markedet for billige klær er knallhard.

LES DETTE:  Hvordan tømme OSO varmtvannsbereder?

Kan man bestille ting fra shein til Norge?

Betaling og leveranse

Levering til Norge koster 14.99$, men på bestillinger over 99$ får du fri frakt på din bestilling. SheIn estimerer leveringstiden til 5-8 dager. Du kan velge mellom ulike sikre og etablerte betalingsløsninger som Visa, Paypal, Mastercard med flere.

Er shein en norsk nettside?

Hun har handlet hos den kinesiske nettbutikken Shein i rundt to år.

Hvorfor er ikke Shein bra?

Shein er fra Kina, men Shein-klær kan komme fra hele verden. Dessverre, det mange ikke vet er at nettbutikken er utrolig miljøskadelig. Mange av plagga deres er laget av syntetiske stoffer som polyester og nylon. Det er ikke minst billige klær som regnes som «fast fashion».

Hvorfor er det ikke toll på Shein?

SHEIN står ikke som registrert i VOEC pr nå(se liste her ). Hvis varenes verdi + frakt er under 350 kroner vil ikke klærne bli fortollet. Denne 350 kroners grensa er en overgangsperiode før den skal fjernes helt.

Hvem driver Shein?

Shein ble etablert i 2008 av Chris Xu, og har 7000 ansatte. Shein som selskap har en verdi på 100 milliarder amerikanske dollar. Dette er mer enn Zara og H&M-gruppen til sammen. De lanserer over 9000 nye produkter hver dag.

Har H&M barnearbeid?

Vi har nulltoleranse når det gjelder tvangsarbeid og barnearbeid. Alle våre leverandører må underskrive og følge våre strenge retningslinjer vedrørende tvangsarbeid og barnearbeid. I 2020 fant vi 0 tilfeller av barnearbeid.

Hvor produseres klær fra Shein?

Undersøkelsene ble gjort på seks ulike steder i storbyen Guangzhou i Kina, hvor forskerne besøkte 17 fabrikker. Her ble det kjent at flere arbeidere opplever å måtte jobbe til sammen 75 timer på fabrikken i uken. Dette er fabrikker som nesten utelukkende leverer til Shein.

LES DETTE:  Hva koster det å støpe en plate?

Kan man betale med Klarna på Shein?

Blant de globale merkevarene som nå har gått live med Klarna er H&M, IKEA, Adidas, Nike, Samsung, River Island,, Abercrombie & Fitch, ASOS, Timberland, Swarovski, S av Serena Williams, ACNE studios, Lulus, Romwe, Michael Kors, Wayfair, Expedia Group, Shein, Peloton, Ticketmaster, Sephora, Boohoo, Made.com, Missguided,

Hva er maks grense på Klarna?

Klarna har en kredittgrense på kr 31500,- for Klarna faktura og Klarna delbetaling. Dette innebærer at dersom man søker om å bruke Klarna betaling for beløp over denne summen, vil man få avslag på søknaden. Ved kjøp over kr 31500,- må betaling skje ved bruk av kredittkort.

Er Klarna trygt å bruke?

Det er trygt, enkelt og smooth

Da kan du motta varene før du betaler for dem. Du kan også velge å dele opp betalingen over tid – eller du kan betale alt med én gang. Det er enkelt, raskt og trygt – og du er alltid dekket av Klarnas Kjøperbeskyttelse.

Er det trygt å handle med Klarna?

Når du handler med Klarna, kan du alltid være 100 % trygg. I tillegg til at du aldri trenger å oppgi følsom informasjon som for eksempel kortnummer, så vet du at du alltid handler i en trygg butikk når du velger Klarna.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment