Er Posten og Bring det samme?

Posten er vårt tilbud til det norske folk. Posten leverer pakker og brev til privatpersoner i hele Norge. Bring er vårt tilbud til det nordiske markedet. Bring tilbyr løsninger for bedriftskunder i det nordiske markedet og til privatkunder utenfor Norge.

Hvordan klage på Bring?

Reklamasjon meldes skriftlig via Mybring eller sendes per e-post til:
  1. Pakker: reklamasjon.pakker@bring.com.
  2. Gods: bringreklamasjon@bring.com.

Kan privatpersoner sende med Bring?

Bring er et nordisk selskap som tilhører Posten Norge Group, har 6000 ansatte og jobber med å levere pakker, post, varer og bud til både bedrifter og enkeltpersoner.

Er Posten og Bring det samme? – Related Questions

Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme når pakken kommer?

Dersom pakken ikke kan leveres, blir den sendt til mottakers lokale Post i Butikk. Det er mulighet for å bestille flere leveringsforsøk, se under tilleggstjenester.

Hva skjer hvis man ikke er hjemme når Posten kommer?

Varsling. Når du har bestilt levering neste dag, varsles du når sendingen er lastet på bil for utkjøring, via SMS og/eller e-post. Dersom sendingen ikke kan leveres, blir den fraktet til ditt hentested. Du varsles om dette via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Er Bring offentlig?

Konsernet er delt inn i flere virksomhetsområder, blant annet post, e-handel og logistikk, samt internasjonal logistikk. Selskapet har to merkevarer: Posten (privatmarkedet) og Bring (bedriftsmarkedet).

Hvordan sender man en pakke med Bring?

Bestill én pakke
  1. Klikk “Bestilling” og velg “Sende til én”.
  2. Angi hvor du sender fra og til.
  3. Velg fakturamottaker.
  4. Legg inn pakkens vekt og dimensjoner hvis du ønsker å se prisen på sendingen.
  5. Angi innleveringsmåte.
  6. Under “Tilleggstjenester” kan du skreddersy sendingen og legge til tilleggstjenestene du ønsker.

Hva trenger man for å sende en pakke?

Slik sender du pakken:

Pakk godt inn det du skal sende. Bruk gjerne brukt emballasje. Du kan også kjøpe en tilpasset eske på Posten for 22,– kroner. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).

Hva er billigste måte å sende pakke i Norge?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Du kan også velge å sende pakken med sporing eller som en rekommandert pakke, dette er ikke noe de fleste av oss vill ha behov for, og det koster dessuten betydelig mye mer.

Hvor mye koster det å sende en pakke på 10 kg?

Norgespakke med postoppkrav
Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–

Hva koster frakt med HeltHjem?

– Helt hjem koster fra kr 80,- per forsendelse, litt avhengig av hvor du bor i landet. Ved å bruke Helthjems avisbud-nettverk i Norge, kan FINN-brukere få sendt og levert ting direkte fra eller til sitt eget hjem til en konkurransedyktig pris.

Hvor mye koster frakt med PostNord?

Priser
0-5 kg69 kr
5,1-10 kg119 kr
11–20 kg199 kr

Hva er billigst å sende pakke?

Det vanligste og billigste for så små pakker er å sende den direkte til postkassen til mottakeren. Dette kan koste deg så lite som bare 17 kr, men dette er bare for de minste pakkene, de største pakkene under 2 kg kan koste deg så mye som 175 kr.

Hva er forskjellen på Posten og PostNord?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Hvordan sende billig pakke?

Den enkleste måten er å gå på nettet og sammenligne leverandørprisene, og det er helt klart slik du sender pakker billigst og enklest. På slike nettsteder vil du ofte kunne kjøpe etiketter direkte, der det heller ikke er utenkelig at du kan få rabatt.

Hvor stor pakke kan man sende?

Om pakken er over 120 cm lang, har bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm, kommer det håndteringstillegg på 141,-. Pakken kan da være inntil 240 cm lang og lengde + omkrets inntil 360 cm.

Hva er Bring Servicepakke?

Mottaker får hentemelding på sms, e-post eller i App, og kan hente pakken på sitt lokale hentested. Med våre tilleggstjenester kan du utvide valgfriheten for dine kunder, f. eks. med mulighet å endre hentested eller velge hjemlevering når pakken har ankommet hentestedet.

Hva koster pakken?

Hva det koster å sende Norgespakke™, avhenger av hvor tung pakken er, og om du betaler på nett eller på Posten.

Priser for Norgespakke™ 0–35 kg kjøpt på posten.no eller på Posten.

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg129,–169,–
25 kg229,–279,–
35 kg299,–359–

Hvor sent leverer bring?

Vi dekker hele landet. På dagtid kl. 08–17 eller på kveldstid 17–21* (byer og tettsteder).

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment