Er LightInTheBox trygg nettside?

Konklusjon. Vi startet jo denne artikkelen med konklusjonen: hold deg unna Lightinthebox.com! For all del. Dette er en nettside som regelrett sender plast-søppel fra Kina til Norge og andre vestlige land.

Hvor shipper light in the box fra?

Dette er et selskap som har to adresser som er av interesse, den ene i USA, mens den andre er i Kina, hvor de også har sitt hovedkvarter. Ikke så rart, da Light in the Box er kinesisk-eid, men hvor de fokuserer på litt andre ting sammenlignet med deres rivaler.

Hvordan returnere til light in the box?

Hvordan returnerer jeg en vare?
  1. Logg inn på din konto og klikk Mine bestillinger.
  2. Klikk på bestillingen som du ønsker å spore.
  3. Klikk på Returer & Refunderinger og du vil bli brakt til et skjema på nettet .

Er LightInTheBox trygg nettside? – Related Questions

Er LightInTheBox VOEC?

Registrert i VOEC registeret for moms hos Skatteetaten. LightInTheBox er en stor internasjonal nettbutikk som selger produkter i mange varegrupper.

Hvem skal betale returfrakt?

I angrerettloven står det at forbrukere som benytter seg av angreretten, må betale for returkostnadene selv. Unntaket er ifølge loven hvis «selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.»

Hvordan returnere uten kvittering?

– Du trenger ikke kvittering, men du må i utgangspunktet ha bevis for at du har kjøpt plagget der når du får spørsmål om dette, sier Høst. En bankutskrift vil vanligvis holde hvis du har betalt med kort, men de fleste butikker vil uansett ta inn en vare de fører, også uten kvittering eller bankutskrift.

Hvordan returnere pakke komplett?

Jeg ønsker å returnere varen min. Hvordan gjør jeg det?
  1. Finn produktet i ordrehistorikken og velg “angrerett/åpent kjøp”
  2. Produktet sendes tilbake i originalemballasjen (i samme stand som du mottok den)
  3. Du får pengene tilbake 2-14 dager etter at varen er mottatt.

Er det toll på varer fra lightinthebox?

Vi forsyner toll– og avgiftsforsikring for ethvert kjøp.

Hvor lenge kan man returnere en vare?

Angrerett. Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

Hvem betaler retur?

Returhvem skal betale? Hva skjer når kunden ønsker å levere varer tilbake? Angrerettlovens paragraf 15 uttrykker at returkostnader i utgangspunktet skal bæres av forbruker. Ifølge Forbrukertilsynet gjelder dette så lenge det er opplyst om returkostnadene i forkant av kjøpet.

Hva er forskjell på angrerett og retur?

Når en forbruker handler varer eller tjenester på nettet har forbrukeren en lovbestemt rett til å angre på kjøpet innen 14 arbeidsdager. Forbruker har innenfor dette tidsrommet rett til å returnere varen uten å angi noen grunn, og uten å risikere noen straff for mislighold.

Kan en butikk nekte å gi tilbake penger?

Når du handler i vanlig butikk, er du prisgitt butikkens bytteregler. Du har kun angrerett når du handler utenfor fast utsalgssted, slik som internett og dørsalg.

Hvor mye er det lov å ta ut i butikk?

Du må identifisere deg med bankkort (BankAxept) og PIN-kode. Maksbeløp per transaksjon er 20.000 kroner for innskudd og 10.000 kroner for uttak.

Kan man nekte å ta imot kontanter?

Forbrukere (men ikke næringsdrivende) har alltid rett til å betale med kontanter hos selgeren. Man kan altså ikke nekte å selge noe til en kunde fordi han vil betale med kontanter. Plikten til å ta imot kontanter gjelder bare på selgers forretningssted.

Hvilke avtaler gir ikke angrerett?

Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett). Loven gjelder ikke for avtaler om salg av varer og tjenester fra salgsautomater og automatiserte forretningslokaler, avtaler om salg av fast eiendom, se lov 3. juli 1992 nr.

Har man angrerett på alt?

Angrerettloven gir i utgangspunktet en forbruker 14 dager angrerett på kjøp. Man trenger da ikke oppgi noen særskilt grunn, det er tilstrekkelig å si at man angrer seg.

Har man angrerett ved kjøp av en vare i butikk?

Det korte svaret er at du ikke har angrerett hvis du har kjøpt en vare i en fysisk butikk. Hvis du angrer på handelen, er du avhengig av butikkens egne regler for bytte og retur. Vi anbefaler at du undersøker butikkens regler for retur og åpent kjøp i forkant av handelen.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment