Er det oppsigelsestid på Altibox?

Altibox sine TV-basispakker og tilleggspakker har oppsigelsestid på inneværende måned pluss én måned som standard. Dersom du har takket ja til et pakketilbud med internett og TV, gjelder egne betingelser. Slike tilbud har ofte 12 måneders bindingstid før oppsigelsestid på én måned trer i kraft.

Hvor mye koster Altibox i måneden?

Fiberbredbåndspriser
Produkt Pr måned Første år 1)
Altibox Fiberbredbånd 150/150 (150/150 Mbps) 749,- 8 988,-
Altibox Fiberbredbånd 250/250 (250/250 Mbps) 849,- 10 188,-
Altibox Fiberbredbånd 750/750 (750/750 Mbps) 999,- 11 988,-
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 (1000/1000 Mbps) 1 299,- 15 588,-

Hvordan kontakte Altibox?

Kundeservice og support Bedrift
  1. Support nasjonale kunder. Telefon Bedrift: 800 20 600. Privat: 51 90 80 90. E-post: ksbedrift@altibox.no.
  2. Forhandlersupport. Telefon: 800 20 700. Privat: 51 90 80 90. E-post: ksforhandler@altibox.no.
  3. Operatørsupport. Telefon: 800 20 660. Privat: 51 90 80 90. E-post: ksoperator@altibox.no.
LES DETTE:  Hvor mange grader utvendig trapp?

Er det oppsigelsestid på Altibox? – Related Questions

Hva skjer med TV 2 og Altibox?

Etter sju måneder med svarte TV 2-skjermer er TV 2 og Altibox endelig enige. Vi er glade for at vi har greid å komme frem til en langsiktig avtale som både ivaretar valgfriheten og sikrer at de som savner TV 2 får innholdet tilbake. TV 2s kanaler vil være tilbake igjen allerede 28. oktober.

Hva heter Altibox før?

I 2009 byttet Lyse Tele AS navn til Altibox AS. Selskapet er 100 % eid av Lyse AS. Ifølge analysebyrået EPSI har Altibox fra 2009 til 2020 hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen bredbånd.

Hvorfor virker ikke TV Altibox?

Prøv først en omstart av dekoder via fjernkontrollen, deretter kan du forsøke å dra ut stikkontakten, vente noen sekunder og så sette den inn igjen. Hvis du stadig har problemer med tv-bildet, bør du gjøre en omstart av fiberutstyret ved å dra ut stikkontakten, vente noen sekunder og så sette den inn igjen.

Hvordan opprette Altibox Mail?

Slik oppretter du e-postadresse på Mine sider
  1. På “Skriv inn ønsket e-postadresse” skriver du inn navn før alfakrøll: [email protected].
  2. Skriv inn ønsket passord og gjenta dette.
  3. Skriv inn fornavn og etternavn, bekreft passordet.
  4. Trykk “Opprett”

Kan ikke logge inn på Altibox?

Husker du ikke passordet til din Altibox-bruker kan du velge «Glemt passord». Da får du tilsendt en e-post med lenke som tar deg til en side hvor du kan sette nytt passord. E-postadressen må være den samme som du tidligere har registrert hos oss. Har du ikke tilgang til denne e-postadressen, må du ta kontakt med oss.

LES DETTE:  Hvilken maling er best på bad?

Hvorfor kommer jeg ikke inn på Altibox?

Får du ikke tilgang til tv-portalen? Forklaringen kan være at det har skjedd et uhell med gravearbeid i ditt område, det kan være brudd på en linje grunnet storm, eller det kan være planlagt vedlikehold på fiberlinjen eller annet utstyr som gjør at tjenestene er utilgjengelige akkurat nå.

Kan man bare ha internett fra Altibox?

Vil du bare ha internett? Vi anbefaler vår mest solgte produktpakke, Altibox Standard, men du kan selvsagt også velge bare internett. Vi leverer hastigheter fra 150 til 1000 Mbps.

Hvor mange kan se på Altibox samtidig?

Inntil fem enheter samtidig

Altibox-appen kan være tilknyttet maks fem enheter samtidig (telefoner og/eller nettbrett) i din husstand. Hvis du vil ta i bruk appen på nye enheter kan du velge bort en av de registrerte enhetene. Du kan også caste kanaler til tv og storskjerm, eller benytte Airplay.

Hvor ofte kan man bytte kanaler på Altibox?

Det er ingen begrensning på hvor mange ganger du kan endre innholdet i tv-pakken din, og du betaler ikke noe ekstra for å gjøre endringer på ‘Velg ditt innhold’-siden.

Hvor mye koster 50 poeng hos Altibox?

Produktpakken Altibox Standard: kr 1229,-*

I så fall er det mange ulike pakker å velge blant på Mine sider, alt etter hvor mange ekstrapoeng de ønsker. 50 ekstrapoeng kan for eksempel kjøpes for 99 kroner – som er billigere enn mange strømmetjenester.

Hva er Altibox standard?

Standard pakken er vår mest solgte produktpakke og gir deg aller mest for pengene, den sørger også for at din bolig er utstyrt med et komplett underholdningstilbud. Passer for alle, men spesielt for den moderne familien og andre som bruker tid på flere skjermer.

LES DETTE:  Hvor lenge skal TEAKOLJE tørke?
Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment