Hvor mange butikker har Maxbo?

Maxbo er en norsk byggvarekjede som er 100% eid av Løvenskiold–Vækerø AS, og som drives delvis etter franchiseprinsippet. Kjeden ble etablert i 1995, og har over 75 tilsluttede byggvarehus og Stormarkeder.

Hvem eier Maxbo?

Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold. Løvenskiold Handel er konsernets største virksomhetsområde, og eier og driver bo- og byggevarekjeden MAXBO. MAXBO har en solid posisjon i markedet med over 60 MAXBO byggevarehus, MAXBO Stormarkeder og MAXBO Proff.

Hvor bor Løvenskiold?

Alle kjenner til Bærums Verk, og de fleste har vært en tur i Verksgata. Men ikke alle vet at bak høye trær og et stort parkanlegg ligger det som omtales som «Slottet» i Bærum. Her bor Lise og Carl Otto Løvenskiold, 13. generasjon i slekten som preger store deler av norgeshistorien.

Hvor mange butikker har Maxbo? – Related Questions

Hvor mye eier Løvenskiold?

Han er Norges største private skogeier med totalt 430 000 dekar utmark, og 3 500 dekar dyrket mark. Løvenskiold eier nesten hele Nordmarka og det store Sørkedalsgodset.

Hvem eier Løvenskiold?

Carl Otto Løvenskiold er 13. generasjon eier av Løvenskiold-Vækerø og eiendommene i Nordmarka. både for eierne og de mange andre brukerne.

Hvem eier Ytterøykylling?

I 2017 var gründer Kjetil Stavran og Tenza Norge største eier. Selskapet har det seneste året vært gjennom en reorganisering og eierskifte, slik at Ytterøykylling nå inngår i et ferskt konsern, Berika Holding.

Hvem eier Youngs?

Noho Norway driver flere av Oslos største utesteder – blant annet Kulturhuset, Prindsens Hage, Oslo Camping, Youngs og Colonel Mustard.

Hvem eier PetXL?

Jens Rugseth og Rune Syversen er hovedeierne i PetXL gjennom Karbon Invest, som eier 60 prosent av aksjene. Kaia Rugseth eier 6 prosent direkte pluss eierskapet gjennom familiens Karbon Invest.

Hvorfor heter det Youngstorget?

Torget ble anlagt i 1846 på Youngsløkken. Navnet er etter kjøpmann Jørgen Young, og torget var tidligere kalt Nytorvet. Youngstorget var tenkt å skulle være et torg for landbruksprodukter, men lenge var det hovedsakelig et kutorg.

Hva ble solgt på Youngstorget?

Torget er i dag hovedtorget i Oslo hvor det blir solgt grønnsaker, frukt og bær og en fast dag i uken er eggselgerne på plass.

Hva ble boligen solgt for sist?

På VIRDI.no får du oversikt over solgte boliger i hele landet. Finn boliger i ditt nærområde som har blitt solgt nylig i vårt boligkart, og se hva de ble solgt for. Du kan også se boliger til salgs, som kommer for salg og prisene på boliger generelt.

Hvor ligger Grunerløkka?

Grünerløkka er et boligstrøk i Oslo, på østsiden av Akerselva, like nordøst for bysenteret, i bydel Grünerløkka. Strøket har atskillig næringsvirksomhet, særlig i søndre del, og viktige forretningsgater i Markveien og Thorvald Meyers gate.

Hvor kan man se hva en eiendom er solgt for?

Eiendomspriser.no gir deg oversikt over hva alle tinglyste eiendommer har blitt solgt for og viser dagens prisestimat for eiendommer, hus og hytter i Norge. Søk adresse og sted eller naviger i kartet for å utforske boligmarkedet lokalt og i hele Norge.

Hvor kan man se eiendomspriser?

På virdi.no finner du informasjon om fast eiendom i Norge, blant annet eiendomspriser, nylig solgte boliger, boliger som kommer for salg og diverse annen data som tidligere har vært skjult for privatpersoner.

Hvordan se eiendomsoverdragelser?

Du kan se hva som er tinglyst på en eiendom ved å gjøre et oppslag på eiendommen i Se Eiendom. Dette er en gratis innsynsløsning som krever innlogging gjennom ID-porten (minID, bankID osv). Du kan gjøre 10 søk per innlogging, men du kan logge inn på nytt igjen dersom du ønsker å gjøre oppslag på flere eiendommer.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment