Hva passer til fargen muskatnøtt?

Muskatnøtt er en varm beigetone som passer godt til Sans og Sand.

Hvilke farger passer til form?

En vinner, – en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Fungerer til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Hvilke farger passer til Golden Bronze?

10963 Golden Bronze NCS 5613-Y10R er en gyllenbrun tone med en tydelig gul undertone. Jotun anbefaler blant annet disse kombinasjonene: 1001 Egghvit. 10678 Space.

Hva passer til fargen muskatnøtt? – Related Questions

Hva er komplementærfargen til oransje?

GODE PAR: Komplementærfargene er de fargene som ligger lengst fra hverandre på fargesirkelen. I Ittens fargesirkel er gul komplementær med lilla, blå med oransje og grønn med rød.

Hvilken farge matcher beige?

Hvis du vil lage en myk og vegetabilsk atmosfære i ditt interiør, vet at den beige fargen gjør et veldig harmonisk ekteskap med grønt; og uansett nyanser, som alle er enige i det! Så hvis du liker mørke greener, kan du velge nyanser som gran, empergrønn, spinatgrønn eller flaskegrønn.

Hva matcher med oransje?

Oransje egner seg godt med ulike blåtoner, både lyse og mørke – gjerne blåtoner med innslag av grønt. Den er også nydelig mot plomme og aubergine. Personlig elsker jeg den energiske kombinasjonen av rosa og oransje.

Hvilke farger passer til Rustikk Terracotta?

Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk. Spesielt lekker sammen med beige farger. Passer godt til Bomull og Egghvit.”

Hvilken farge passer til Dijon Yellow?

En sterk, okergul tone for de som er klare for litt energi! Mange elsker kombinasjonen av okergult, rødt og grønt fordi det skaper orientalske og lune interiører. Tankene går til kelimtepper, lykter og myke tekstiler.

Hvilken grønnfarge passer til Modern beige?

Hvilken grønnfarge passer til Modern beige? 12076 Modern Beige kan også med fordel kombineres til grønne nyanser, som her med 7613 Northern Mystic. Veggen er delt i to og malt med LADY Pure Color 12076 Modern Beige og 7613 Northern Mystic.

Kan man kombinere grått og beige?

GRÅTT + BEIGE = GREIGE

Det gjør at den er vakker å kombinere med de fleste farger, samtidig som den gir en vakker tone til rommet. Fargen er ikke like kald som en nøytral grå kan være, og heller ikke så farget og tydelig som en beige ”caffe latte” farge.

Hva passer til Jotun Modern beige?

Modern Beige

En dempet beige tone. Fargen er litt mørkere enn 12075 Soothing Beige og 1140 Sand, men lysere enn klassikerne 1929 Muskatnøtt og 1623 Marrakesh. Disse fargene står for øvrig svært godt sammen. 12076 Modern Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Hva passer til beige vegg?

Beige vegger passer godt sammen med andre lyse og støvete nyanser, men du kan gjerne skape dynamikk med små innslag av sterkere farger. Du kan også kombinere ulike beigetoner i interiøret – variasjonene vil skape en fin harmoni.

Hvordan male 2 farger på vegg?

Skal du fargelegge flere vegger i hjemmet, kan du med fordel lage en fargepalett, slik at du på forhånd har valgt farger som fungerer godt sammen. Et godt råd kan være å male alt treverk i boligen i en nøytral farge – så er treverket med på å skape en ”rød tråd” i boligen, selv om du har forskjellige farger i rommene.

Hvilken vegg skal ha kontrastfarge?

Innerste vegg som kontrastvegg

Den sortaktige gulfargen blir tydelig fremhevet som en følge av sin plassering, og skaper et naturlig blikkfang i rommet. Denne løsningen fungerer fint i de aller fleste tilfeller, men det kan være greit å være obs på at det er viktig å tenke helhet i for å balansere fargene.

Hvilken beige farge passer til klassisk hvit?

12075 Soothing Beige er fin til 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit og 1453 Bomull.” NCS fargekode for Soothing Beige 12075 fra Jotun er 2305-Y22R.

Hva er hvitest av Egghvit og Bomull?

Bomull og Egghvit er gulaktig hvittoner. Det betyr at alle hvite farger som er hvitere enn disse, vil få Egghvit og Bomull til å se ytterligere gule ut.

Hva er standard farge på lister?

De fleste velger ferdigmalte lister når de pusser opp, og i mange år har det kun vært én hvitfarge på menyen: NSC S0502Y, også kjent som “Bomull”. Den har en svak gultone i seg, og er den fargen som produsentene av dører og vinduer i sin tid landet på som standardfarge.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment