Hva er inkludert i RiksPakken?

RiksPakken er vår mest komplette TV-pakke med film, serier og sport fordelt på 65 TV-kanaler. TV-pakken inkluderer strømmetjenestene HBO Max, SkyShowtime, TV 2 Sport-kanalene, V Sport-kanalene, Eurosport, TV-arkiv og barneinnhold. Du kan se TV opptil fire steder eller rom, og strømme TV der du vil.

Hvilke kanalpakker har RiksTV?

Tilleggspakker for RiksPakken
  • Viaplay Film og serier. Bredt utvalg av både serier og filmer for hele familien.
  • C More Film og serier. Kinosuksesse og premierer på en rekke TV-serier og filmer.
  • TV 2 Sport Premium.
  • Viaplay Total.
  • V premium.
  • Rikstoto Direkte.

Hva er inkludert i RiksPakken? – Related Questions

Hva slags antenne må man ha for å få inn RiksTV?

Vi anbefaler at du alltid bruker en utendørs retningsbestemt UHF-antenne. Den bør stå høyt og fritt, plassert ute, og skal som hovedregel alltid være rettet mot beste sender.

Er NRK gratis på RiksTV?

Alle med fast adresse i Norge er garantert et TV-tilbud med NRKs kanaler. Alle NRKs kanaler kan du se uten andre utgifter enn det mottakerboksen koster.

Hvordan se TV uten wifi?

Chromecast uten wifi via guest mode

Du trenger ikke lenger knytte din smarttelefon til det lokale wifi-nettverket for å bruke Chromecast. Det skyldes en fiks løsning som heter guest mode. Primærfunksjonen er at du kan ha folk på besøk som kan caste ting på TV-en uten at de kobler seg på wifi-en din.

Kan man se RiksTV med parabol?

Kan jeg beholde parabolen? Nei, du trenger en egen RiksTV-antenne. Bestiller du installasjon kommer en av våre montører og ordner alt for deg.

Har RiksTV internett?

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne, internett og fiber. Gjennom det digitale bakkenettet kan vi levere TV-signaler til 98 prosent av husstandene i Norge. Derfor har vi dekningsgaranti.

Hvordan få RiksTV på hytta?

Med RiksTV-appen
  1. Med dekoder. tilgang til over 30 TV-kanaler via bakkenettet. Dekoderne våre støtter 12V TV, som er perfekt for hytta.
  2. Med kortleser. Kortleseren plugges rett inn i TV-en for direkte tilgang til bakkenettet.
  3. Med RiksTV-appen. Last ned på mobilen eller nettbrettet så har du alltid TV-en med deg.
LES DETTE:  Hva skal til for å få godkjent kjellerleilighet?

Kan man se RiksTV uten antenne?

Vi mener virkelig TV overalt. Med RiksTV har du tilgang til TV-underholdning i 98% av norske hustander. Du kanRiksTV via fiber, WiFi eller antenne og bakkenettet.

Kan jeg se TV uten dekoder?

Med en kortleser kan du sette programkortet ditt direkte inn i TV-en, slik at du kan se TV-kanalene dine uten dekoder. Kortleseren monteres rett i TV-en og gir perfekt lyd og bilde. Merk deg at kortleseren ikke gir deg tilgang til streamingtjenesten.

Kan man se TV uten abonnement?

Med dagens teknologi og tv-apper, er det fullt mulig å se tv uten at du har et tvabonnement. I tillegg kan du spare penger på å kutte tv-kabelen.

Hvordan få inn RiksTV?

Hvordan får jeg tilgang til RiksTV-appen? Appen laster du gratis ned fra App Store eller Google Play. Du logger deg inn med det samme brukernavnet og passordet du benytter deg av på Min side og i RiksTV Junior-appen. Har du ikke registrert en bruker, finner vi deg enkelt med telefonnummeret ditt.

Hvordan få billig TV på hytta?

Den aller billigste formen for digital hytteTV, er å ta med seg mottakeren med programkort hjemmefra, og så å plugge den til hytteantennen. Ny antenne koster ca 500 kroner. Det fungerer både med Viasat-parabol, Canal Digital-parabol, og med RiksTV-bakkenett – og er helt gratis hvis du allerede har antenne på hytta.

Er Strim og RiksTV det samme?

Strim: Norges mest komplette strømmetjeneste. Strim er RiksTVs egen strømmetjeneste. Den samler alt i én app. Strøm TV-kanaler, sport, filmer og serier fra TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og Viaplay.

Er Strim verdt det?

Prisnivået er fornuftig, og kvaliteten er den samme som du ville fått direkte fra de ulike strømmetjenestene. Den eneste ulempen er at innhold fra NRK TV, Viaplay Film & Serier og TV2 Play ikke kan avspilles direkte fra Strim. Her må du rett og slett laste ned alle appene separat.

Er Viaplay på Strim?

Se alt av filmer, serier og originale produksjoner fra Viaplay-appen direkte med Strim.

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Maiken_Kaspersen_profile
Om forfatteren

Maiken Kaspersen lever og ånder for å gjøre hjemmet til et best mulig sted å leve, være med familien og nyte livet til det fulle.

Med mange års erfaring innen interiør, kjøkken og arkitektur, har Maiken mye kunnskap å dele med leserne av Drømmehjem.

Leave a Comment